Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate MBA Pharma Innovation SRL

Această Notificare de confidențialitate descrie datele pe care le colectăm despre dvs. pe site-ul Web de pe care v-ați conectat („Site˝); modul în care folosim și dezvăluim aceste date; cum le protejăm; și opțiunile pe care le puteți face cu privire la acestea.  

DATE PERSONALE

„Datele personale” reprezintă date care vă identifică ca individ sau au legătură cu o persoană care poate fi identificată.  Noi colectăm date personale prin diferite metode ale site-ului, inclusiv prin înregistrări, cereri, sondaje, în legătură cu solicitările dvs., și în mod automat atunci când navigați pe Site.

Atunci când sunteți rugat să furnizați Date personale, puteți refuza.  Dacă însă optați să nu furnizați Datele personale care sunt necesare pentru a furniza serviciile solicitate, este posibil să nu vă putem furniza acele servicii.

CUM UTILIZĂM DATELE PERSONALE

Site-ul MBA PHARMA INNOVATION utilizeaza datele dumneavoastrapersonale în următoarele scopuri:

Pentru a furniza funcționalitatea Site-ului și pentru a rezolva solicitările dvs. atunci când avem o relație contractuală sau un interes legitim. 

Pentru a furniza servicii personalizate atunci când avem consimțământul dvs. sau un interes legitim în a vă furniza informații de interes pentru dvs. 

A vă da ocazia să participați la programe speciale, activități, evenimente sau promoții în cadrul relației noastre contractuale cu dvs. sau în cazul în care avem un interes legitim. 

A ne coordona afacerile în conformitate cu obligațiile noastre legale și pentru ne întruni interesele în menținerea afacerii noastre. 

SECURITATEA DATELOR

Folosim măsuri organizatorice, tehnice și administrative rezonabile pentru a vă proteja Datele personale.  Din păcate, niciun sistem de transmisie sau stocare de date nu poate fi garantat a fi 100% sigur. 

UTILIZAREA DE CĂTRE MINORI 

Site-ul nu este direcţionat pentru persoane cu o vârstă de mai puțin de șaisprezece (16) ani, și noi nu colectăm cu bună știință Date personale de la astfel de persoane.  Dacă vârsta dvs. este sub vârsta relevantă pentru consimțământ în jurisdicția dvs., veți avea nevoie de permisiunea părintelui sau a tutorelui dvs. legal pentru a utiliza Site-ul.  Vă rugăm să vă consultați cu părintele sau tutorele dvs. legal înainte de a utiliza Site-ul.

Dacă ne furnizați date cu caracter personal ale persoanelor cu vârsta sub șaisprezece (16) ani, declarați că aveți autoritatea corespunzătoare pentru a face acest lucru și că puteți demonstra la cerere companiei Pfizer această autoritate.

ACTUALIZĂRI

Din când în când, noi vom actualiza această Notificare de confidențialitate.  Orice modificări vor intra în vigoare la momentul publicării pe Site a Notificării actualizate de confidențialitate.   Această Notificare de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la data „Ultimei actualizări˝ precizată mai sus.

CONTACTAȚI-NE

Compania care deține responsabilitatea de a colecta, utiliza și dezvălui Datele dvs. personale în conformitate cu această Notificare de confidențialitate este SC MBA PHARMA INNOVATION SRL, Calea Mosilo , nr.158, birou 5, et.6, sector 2, Bucuresti, email: office@mbapharma.ro