Rehydrol rau de miscare


Călătoriile cu mașina, cu avionul sau cu vaporul ne pot strica vacanța, din fericire Rehydrol Rău de Mișcare conține o combinație unică de ingrediente active standardizate ce ajută la combaterea simptomelor cauzate de răul de mișcare cum ar fi greața sau voma.

Principalul ingredient bioactiv din Rehydrol Rău de Mișcare este gingerolul extras din rizomi de ghimbir, singurul atestat prin multiplele studii ca fiind un tratament adjuvant în cazul răului de mișcare.

Rehydrol Rău de Mișcare are un puternic efect antiemetic, acesta reduce senzația de greață și ameliorează vărsăturile.


Compozitie Rehydrol Rau De Miscare

Studiile au demonstrat că ghimbirul acționează direct asupra sistemului digestiv și asupra sistemului nervos central inhibând receptorii serotoninei și astfel reduce disconfortul datorat răului de mișcare.

Salvia din Rehydrol Rău de Mișcare are acțiune antispastică și diuretică, reduce tulburările digestive și gastro-intestinale, tonifică și fortifică tot canalul digestiv.

Substanța activă din armurariu este silimarina cu rol hepatoprotector, detoxifiant și antioxidant. Armurariul stimulează funcția biliară, elimină senzația de greață și reduce vărsăturile.

Menta reduce stările de greață și răul de mișcare, calmează stomacul iar aroma de mentă reduce starea de rău

Sucul de lămâie din Rehydrol Rău de Mișcare conține acid citric, care stimulează digestia și calmează tractul digestiv, are efect antiemetic, reduce greața și vărsăturile

Inulina - Fibra prebiotică ce contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv.

Puteți avea o vacanta cât mai plăcuta deoarece Rehydrol Rău de Mișcare este recomandat chiar și pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, are gust plăcut și este foarte bine tolerat.

Avantajele Rehydrol - Rau de miscare

Recomandat în cazul răului de mișcare din timpul călătoriilor cu mașina, avionul, vaporul, autocarul sau trenul
Are efect antiemetic rapid
Contribuie la reducerea stărilor de greață sau vomă
Reduce disconfortul și redă starea de bine
Are acțiune antispastică, tonifică și fortifică tot canalul digestiv
Acționează eficient asupra sistemului digestiv
Recomandat pentru copii, începând cu vârsta de 3 ani
Nu dă stări de somnolență
Formulă gata de băut
Gust plăcut